keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Sisustusta sääntöjen puitteissa

Jos joku on joskus asunut Brittiläisissä opiskelijabokseissa niin tietää, että kaikenlainen sisustaminen on käytännössä kielletty.

Kuten aiemmin mainitsin meillä on semi-päheä kattoterde kämpän jatkeena ja eilen saivat toimistolta, jopa lähetettyä meille käytösohjeet parveketta koskien. Voisin tiivistää ne siihen, että kaikki on parvekkeella kielletty. Ei saa grillata, ei saa tuoda kalusteita, ei saa heitellä tavaraa alas, ei saa tupakoida, ei saa nousta kaiteelle, ei saa meluta... ja jos et tätä ymmärrä, joudut muuttamaan muualle.

Kiitos tästä infosta.

Me sitten vaikka seistään siellä hiljaa.

 Meidän karua kaupunkitunnelmaa huokuva terassimme syksyisessä illassa.

Huoneet on värien puolesta aika ankeita. Vai mitä sanotte mun siniharmaasta ilmotustaulusta, mustasta metallihetekasta tai harmaasta työtuolista? Voisin sanoa, että vanhainkodissakin on enemmän värejä kuin täällä. (Nojatuolin sain peitettyä Ikean huovalla, mutta eipä hirveästi auttanut..)
Olisin ostanut värikkäämmän pussilakanan, mutta ne oli aivan hullun hintaisia. Oli vähän kuin Vantaan Ikean hinnat käännettynä suoraan punniksi ja viisi puntaa vielä päälle..!


 Viehättävä ja tunnelmallinen huone opiskeluun.

Ja kuten sanoin... mitään ei saa tehdä. Ei julisteita seinille blaa blaa blaa. Kärsi.

Eniten mua kuitenkin ahdisti iso ilmoitustaulu, koska sitä joutuu koneella ollessa kyyläämään kyllästymiseen asti. Kävin siis meidän pienessä epäilyttävässä kangaskaupassa Clerk Streetillä ja löysin sieltä tällaisen retrompaakin retromman maailmankartta-puuvillan.


Ja neulasin sen ilmoitustauluun.


Ei nyt ehkä ole nappivalinta tavoitteisiin nähden (tuoda väriä... tiedättekö..?) mutta tavallaan diggaan. Jos kurkkaatte tarkemmin noita mantereita isosta kuvasta niin hei... Etelä-Amerikka ja Australia ei olekaan niin kaukana kuin usein kuvitellaan!



Tykkään kyllä lopputuloksesta enemmän kuin odotin. Ja ehkä tästä voi sitten myöhemmin värkkäillä jotain muuta. :)

Nauttikaa auringonlaskusta rakennustyömaan taakse. Kuvattu tietenkin meidän terdeltä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti